ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΤΙΝΙΔΟΥ 

η νονά της Βαρβάρας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΤΙΝΙΔΗΣ

ο νονός της Βαρβάρας

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΕΓΓΡΕΛΗΣ

ο Νονός του Νικολάου

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ 

η νονά του Νικολάου

Μελίνα Τσιτινίδου

Συνήθως θα την βρείτε να ταξιδεύει,
θέλει εικόνες να μαζεύει, μέσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο να αλητεύει…
Έχει δημιουργικό μυαλό, ΄
έφτιαξε πλάνο φοβερό!
Την Βαρβάρα να βαφτίσει..
Την αγάπη για την ζωή θέλει να της δείξει!!!
Όμως τώρα τελευταία μια εικόνα κρατά,
ότι θέλει να γίνει πιστή νονά!

Αλέξανδρος Τσιτινίδης:

Φυγαδεύτηκε νύχτα στα δέκα του χρόνια από την νύφη του Βορρά (Θεσσαλονίκη!) σε μυστική αποστολή για την Βενετία του Βορρά (Στοκχόλμη!). Μιλάει δέκα γλώσσες, εκ των οποίων επινόησε τις εννιά από αυτές μόνος του. Σπούδασε οικονομικά, ειδικεύτηκε… στις συναισθηματικές συναλλαγές. Αλλά το μεγάλό όνειρο της ζωής του ήταν να γίνει νονός, είς στην αγγλικήν γλώσσαν godfather (!), και φέτος το κατάφερε! Γίνεται νονός της Βαρβάρας!

Αλκιβιάδης Μεγγρέλης

Μετά από πολλούς σκληρούς προκρηματικούς γύρους φτάσαμε στην τελική τετράδα των νονών! Ο Άλκης μπορεί να είναι ένας Bon Viveur της νύχτας, μην σας ξεγελά όμως αυτό γιατί ο αναφερομένος είναι και απόφοιτος οικονομικών σπουδών του Παντείου Αθηνών και ξέρει να αγωνίζεται στα σαλόνια αλλά και στα αλόνια… Επίσης, ladies, νονός μόνος ψάχνει!

Ευαγγελία Πετρίδου

Για ένα τέτοιο κούκλο, τον Νικόλα, μόνο μια τέτοια νονά του ταίριαζε! Είναι γλυκιά σαν θεά ελληνίδα, ψιλή σαν σουηδέζα, με χιούμορ, σπιρτάδα και πάθος για την ζωή. Ναι, είναι η Λία μας, σύζυγος και μανούλα, συναρπαστική που γεμίζει με το χαμόγελό της την ζωή των φίλων της και της οικογένειάς της. Μη σας ξεγελά το γλυκό παρουσιαστικό της, μαζί με το θείο βάπτισμα θα μπορέσει να βάλει σε τάξη τον ζωηρό Νικόλα.

Είμαστε η καλύτερη  ομάδα 

Να μας προτιμήσετε